Известие

Collapse
No announcement yet.

Знаете ли нещо за тази 156 GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Именно Искам да стане нещо като ГТА кросвагон, хаха Май трябва да седя повече на сянка ...
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Човек ти вземи колата пък после ще я мислиш ниска или висока ще я правиш
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
        Именно Искам да стане нещо като ГТА кросвагон, хаха Май трябва да седя повече на сянка ...
        То не е ли по-удачно да се насади двигател от ГТА в купе от Кросвагон по тази логика?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          То не е ли по-удачно да се насади двигател от ГТА в купе от Кросвагон по тази логика?
          Кво ше прайш с 4х4то тогава?
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Който и да вземе колата се надявам да приготви минимум едни 5-6 хил лева за да стане колата както трябва.
            Ремъци, ролки, масло, водна помпа
            Проверка рейка,
            Окачване , полиуретан
            Q2 -ка,съединител предполагам, нови гуми, (ако трябва и джанти щом са зле) пастиране боя, казаха че има надрано с ключ значи и бояджия, евентуално някой друг амортесьор,
            Каско, гражданска, зареждане на климатик - .....май на първо време е това.
            може да се наложи ламбди да сменя, дебитомери, накладки, дискове

Казвам това защото знам колко излезе на моето ГТВ при условие , че я купих с сервизна история и валиден тюф до03.2012 г.от член на немския клуб на алфа, а аз съм дал поне 5 хилки без да съм пастирал и боядисвал и сега искам да взема жълти конита и пауърфлекс за отзад (значи може и повече от 5 хил. да е сметката). Та ако някой мисли да я вземе и не е заделил 5 хилки остатък по-добре да се откаже.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Та ако някой мисли да я вземе и не е заделил 5 хилки остатък по-добре да се откаже.
              Има си хас да си вземеш с последните пари GTA
              Това е кола за човек дето 5-6000лв изобщо не го впечатляват . . И такава кола не се взема със събиране на странични мнения, а въпреки тях.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                И такава кола не се взема със събиране на странични мнения, а въпреки тях.

Comment

Чесно казано тва не е още кола за БГ пазара, мисля че бая време ще престой в тая автокъща тва......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Чесно казано тва не е още кола за БГ пазара, мисля че бая време ще престой в тая автокъща тва......
                    В добавка: не само, че не е за БГ пазара, а и за БГ асфалтираните пътища не е.
                    2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
                    .

Comment

e ква па толко е разликата, сравнено с една 2ка ТС, че да не е за БГ пътищата...
                      По дупките е ясно, че и двете ще ги караш еднакво бавно...окачването си е същото криво-ляво, най-много да е една идея по-ниско и твърдо, но то и стандартни 156ци има с тоя сетъп....дали ще правиш окачването на ГТА или на 2ката е все в гъз...
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Колеги защо да не е кола за България, аз карам колата от подписа, да малко по скъпо е ама чак пък толкова.Идеята ми е, че едвали има съществена разлика в цената на обслужването на 3.0 v6 и 3.2 v6
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                        Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                        FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Който и да вземе колата се надявам да приготви минимум едни 5-6 хил лева за да стане колата както трябва.
                          Ремъци, ролки, масло, водна помпа
                          Проверка рейка,
                          Окачване , полиуретан
                          Q2 -ка,съединител предполагам, нови гуми, (ако трябва и джанти щом са зле) пастиране боя, казаха че има надрано с ключ значи и бояджия, евентуално някой друг амортесьор,
                          Каско, гражданска, зареждане на климатик - .....май на първо време е това.
                          може да се наложи ламбди да сменя, дебитомери, накладки, дискове

Казвам това защото знам колко излезе на моето ГТВ при условие , че я купих с сервизна история и валиден тюф до03.2012 г.от член на немския клуб на алфа, а аз съм дал поне 5 хилки без да съм пастирал и боядисвал и сега искам да взема жълти конита и пауърфлекс за отзад (значи може и повече от 5 хил. да е сметката). Та ако някой мисли да я вземе и не е заделил 5 хилки остатък по-добре да се откаже.
                          Напълно съм съгласен. Затова и задържах с ентусиазма си. Все някога се надявам обаче да се засиля. Както бях писал и атмосферата при търговеца беше отблъскваща, а за мен и това е определящо.
                          147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Цената като за България е добра, ако колата няма сериозен проблем с двигател, скорости. Каквато и кола да вземете ще трябва да се обслужи и да се набият пари.
                            Вижте цените в Италия:
                            http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=190617679
                            http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=194448388
                            http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=189533323
                            Само първата е евтина, всички други са двойно по-скъпи и пак ще трябва да се обслужват.
                            GTV

Comment

Даа от около 11-12хил почват...

http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...4&ustate=N%2CU
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X